cosul meu 0 cos de cumparaturi (0) 0

Nu ai niciun produs in cos.

Fabrica sucurilor Rodas este situata in Chislaz, judetul Bihor, o localitate cu putin peste 500 de suflete. Este o zona pitoreasca cu aspect de lunca si campie montana cu un potential deosebit atat prin calitatea solului cat si prin bogatiile care se afla in adancuri: apele termale. Pe langa toate acestea, pentru noi mai inseamna si "acasa", locul unde ne-am redescoperit radacinile si unde traim in armonie cu natura si darurile sale pline de gust si savoare.
Asadar am hotarat ca aici sa cladim o poveste frumoasa despre natura, libertate si gusturi autentice romanesti. Am adunat la un loc membri ai comunitatii producatori de fructe si legume, am adus tehnologie de ultima generatie si am inceput productia unor sucuri cu proprietati deosebite si arome de poveste.

De ce Sucurile Rodas?

Zona Geografica

100% fructe si legume

Sucurile Rodas sunt obtinute prin presare la rece din fructe si legume proaspat culese si atent selectionate.

Zona Geografica

100% naturale

Sucurile Rodas nu contin apa, zahar, conservanti sau alti aditivi sintetici si nu sunt obtinute din concentrat.

Zona Geografica

PRODUSE LOCAL

Sucurile Rodas sunt obtinute din fructe si legume de la fermieri romani si fabricate cu ajutorul oamenilor din comunitatea locala.

Zona Geografica

SANATOASE, CU SAVOARE SI GUST AUTENTIC

Un pahar de suc din mere, pe langa ca este extrem de delicios, aduce un aport nutritiv deosebit pentru organism sub forma unui cocktail de vitamine si minerale: complex de vitamine B, vitamina C, magneziu, fier, calciu, fosfor si potasiu.

NEWSLETTER

Noutati si promotii exclusie

SOCIAL

Socializam?

SUPORT CLIENTI

Suntem aici pentru tine!

X