cosul meu 0 cos de cumparaturi (0) 0

Nu ai niciun produs in cos.

Spalarea si tocarea fructelor

Fructele sortate in prealabil se spala in vana de inox in baie de apa reimprospatata permanent. Cu ajutorul elevatorului automat, ele sunt transportate in tocatorul incorporat si transformate in pasta.

Presarea la rece a fructelor si legumelor

Pasta de fructe cade in presa cu banda si se preseaza la rece obtinandu-se astfel un suc 100% natural plin de savoare.

presarea la rece a fructelor
Pasteurizarea si ambalarea

Pasteurizarea si ambalarea

Sucul obtinut prin presare la rece se pasteurizeaza scurt la 80 grade si se ambaleaza in pungi bag-in-box. Acest tip de ambalaj ii ofera un termen de valabilitate lung fara a fi nevoie de zahar sau alti aditivi pentru conservare.

NEWSLETTER

Noutati si promotii exclusive

SOCIAL

Socializam?

SUPORT CLIENTI

Suntem aici pentru tine!

X