cosul meu 0 cos de cumparaturi (0) 0

Nu ai niciun produs in cos.

Centru de procesare suc de mere

localitatea Chislaz, judetul Bihor

telefon: 0743557832

Navigarea pe site, furnizarea informatiilor personale si plasarea unei comenzi catre SUCURILE RODAS reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile afisate pe aceasta pagina.

 

Copyright

Designul si continutul site-ului sunt proprietatea exclusiva a societatii, fiind protejate de Legea dreptului de autor. Copierea si distribuirea fara acordul nostru prealabil a elementelor enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

 

Confidentialitate

Echipa SUCURILE RODAS respecta drepturile de confidentialitate ale utilizatorilor acestui site. Datele dumneavoastra personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat al acestui site, si anume preluarea, facturarea si livrarea comenzilor online. De asemenea, informatiile furnizate in formularul de comanda pot fi folosite in scopuri publicitare proprii: newsletter, anuntarea promotiilor, a unor informatii noi, etc. Este exclusa transmiterea informatiilor dumneavoastra catre terti. Puteti opta in orice moment pentru stergerea informatiilor dumneavoastra din baza noastra de date. 

 

Newsletter

SUCURILE RODAS nu promoveaza spam-ul. Abonarea la newsletterul nostru va ofera posibilitatea de a afla in timp util totul despre promotiile, reducerile de pret si noutatile noastre. In fiecare newsletter SUCURILE RODAS exista posibilitatea de dezabonare.

 

Limitarea responsabilitatii

Ne declinam orice responsabilitate pentru folosirea produselor listate pe site in alt scop decat cel declarat. Sfaturile si sugestiile de pe acest site nu pot substitui prescriptiile medicale, daca sunteti in cautarea unui tratament adecvat pentru o anumita afectiune, va rugam sa va adresati personalului medical specializat.

 

Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila esueaza, competenta revine instantelor de judecata din Oradea, Romania.

 

Dispozitii finale

SUCURILE RODAS isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari asupra acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.sucurilerodas.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

X