cosul meu 0 cos de cumparaturi (0) 0

Nu ai niciun produs in cos.

  1. Ce contin Sucurile Rodas?

Sucurile Rodas sunt obtinute prin presare la rece din fructe si legume proaspete achizitionate de la producatori romani. Nu contin apa, zahar, coloranti sau conservanti.

 

  1. Ce termen de valabilitate au Sucurile Rodas?

Sucurile ambalate in sistem bag-in-box au termen de valabilitate de 12 luni de la data fabricatiei nedesfacute si pana la 30 zile dupa deschidere.

Sucurile ambalate la sticla au temen de valabilitate de 9 luni de la data fabricatiei si pana la 48 ore de la deschidere.

 

  1. Cum se explica termenul lung de valabilitate fara a fi folositi conservanti?

Sucurile Rodas sunt pasteurizate la 80 grade in vederea prevenirii aparitiei bacteriilor si mucegaiurilor care ar putea altera sucurile si sunt ambalate astfel incat produsele sa nu poata fi contaminate.

  • Sistemul bag-in-box: este o combinatie dintre o punga sterila cu robinet sigilat si o cutie de carton. Sucul este imbuteliat in vid in aceasta punga cu robinet care este ulterior introdusa in cutie. Dupa desigilarea robinetului, sucul din punga nu intra in contact cu aerul deoarece, sub greutatea proprie, punga se strange pe masura ce sucul se goleste.
  • Sticla cu capac twist-off: sucul este ambalat fierbinte in sticle care se inchid ermetic.

 

  1. Cum se explica gustul dulce al sucului de mere daca nu are in compozitie zahar sau alti indulcitori?

Gustul sucului este dat de tipul de mere folosit. Unele soiuri de mere sunt foarte dulci, altele dulci-acrisoare iar altele acrisoare. Noi preferam sa folosim mere dulci si dulci-acrisoare pentru un gust echilibrat preferat de toate grupele de clienti, de la mic la mare.

 

  1. Am mai cumparat suc la bag-in-box si a fermentat. De ce?

Orice produs 100% natural este mai dificil de stabilizat. Astfel, pot aparea defecte de ambalare, de manipulare sau depozitare. Aerul patrunde in interiorul ambalajului si neavand conservanti sau stabilizatori, incepe procesul natural de fermentatie alcoolica.

Este o situatie intalnita la toti producatorii de sucuri naturale care nu are neaparata legatura cu calitatea sucului.

Va rugam sa ne semnalati posibilele vicii de fabricatie pe adresa contact@sucurilerodas.ro.

X